Càmpings de platja

Aquí teniu els càmpings de platja o costa que hem gaudit durant les nostres vacances

Càmping Castell de Montgrí

Situació

Situat a l’Estartit (Torroella de Montgr√≠), poble de la Costa Brava, a la comarca gironina de l’Alt Empord√†.

El C√†mping encara que no esta al costat de la platja ( 15 minuts a peu ), disposa d’un servei gratu√Įt de autob√ļs per portar-te a la platja de l’Estartit.

El C√†mping Castell de Montgr√≠ es de primera categoria i esta estructurat en 3 zones d’acord amb les 3 piscines que t√©: Ombra , Panorama i la Bassa.

Allotjaments

Com que √©s un c√†mping que es pot considerar molt gran disposa de moltes possibilitats d’acampar adaptades a diferents preus: parcel¬∑les a diferents zones d’acampada, mobil home amb o sense aire condicionat i tendes normals i m√©s complertes per fer glamping.

Entorn

L’entorn del c√†mping es ideal pels amants de la natura i l’esport, ja que esta a tocar del Parc Natural del Montgr√≠, les Illes Medes i el Baix Ter .¬†Es poden fer excursions tant a peu com en bicicleta i es poden observar multitud d’aus en els camins del Baix Ter en diferents punts de guaita que trobareu pels diferents camins.
 
No gaire juny tamb√© disposeu d’un altre parc natural com es el dels Aiguamolls de l’Empord√†,¬†parc imprescindible pels aficionats als ocells.
 

Vídeo del càmping i el seu entorn

A continuaci√≥ podeu veure el v√≠deo de la nostre estan√ßa en el c√†mping Castell de Montgr√≠ l’agost del 2020. Qualsevol dubte, ens deixeu un comentari al v√≠deo en youtube.

Valoració del Càmping Castell de Montgrí
5/5

Càmping Ametlla

Situat a l’Ametlla de Mar, poble de la Costa Daurada, en la comarca tarragonina del Baix Ebre.

El Càmping Ametlla es toba situat al costa mateix de petites cales de pedra, a les quals es pot anar a peu.

Allotjaments

Aquest càmping de platja disposa de Bungalous, Mobil Home i tendes per fer glamping. Els bungalous esten molt bé, bastant nous, grans i ben cuidats.

Entorn

Com que  el C√†mping es troba una mica lluny del nucli urb√† i no esta gaire edificat, l’entorn es bastant natural i es poden fer diverses excursions seguint el cam√≠ GR 92 direcci√≥ a l’Ampolla o direcci√≥ a l’Ametlla de Mar.

Tamb√© esta prop del Parc Natural del Delte de l’Ebre.

Vídeo del càmping

A continuació podeu veure el vídeo de la nostre estança en el càmping Ametlla. Qualsevol dubte, ens deixeu un comentari al vídeo en youtube.

Valoració del Càmping Ametlla
4/5

Càmping Caledonia

Situat a Tamarit (Tarragona), a la Costa Daurada, en la comarca del Tarragonès.

Disposa de mini-golf.

Entorn

Tot i que el càmping Caledonia no és al costat de la platja, hi ha un camí que envolta l’espai natural de la desembocadura del riu Gaià i que us condueix a la platja (1 km.).

Valoració del Càmping Caledonia
4/5